Saturday, 13 April 2013

130413



kay .. semalam ader Karnival kat sekolah .. 
best weyhh ! even aku selalu menghilangkan diri dari geng aku ... hahah
about nak pukul 12 tuh .. member aku ajak tgk 'wayang' .. hahah .. wyang la sgt ... tajuk cerita dia 
Nanny Mcphee and the Big Bang kot  hahah .. sebelum aku masuk kat wayang tuh .. aku jumpe dia 
dulu .. kitorang tangkap gambar .. and aku rase rindu sgt nak duduk ngan dia ..
after kitorang lepak2 .. aku blah .. then masuk la dalam wayang ... 
masa kat wayang .. jumpe arfah .. and mase tuh xtau kenapa aku menangis ...
and tu laa first time aku menangis sbb seorang lelaki .. xpernah dalam hidup aku 
aku menagis sbb lelaki .. kau org pertama .. jiha ader tanyer .. kenapa aku nangis .. aku jawab .. aku sendiri pon xtau kenapa aku menangis .. tapi mmg mase tuh arfah ngan jiha je yg nampak .. 

then bila da abes wayang .. aku gi jumpe nazhan .. then ternampak 'tuuuttt' dekat situ .. kay time 
tuh sumpah panas .. like .. panas gila bahabi kay .. then aku minx air yg dia baru beli ..
tetiba dia cakap .. "Hanum kau sayang aku x ?" .. and aku macam baru lepas kene renjatan elektrik ..
sumpah terkejut time uhh ... and aku cakap 
me : x aku , xsayang kau 
him : uhh .. xnak ahh bagi kau air nie ..
me : ok ok .. aku sayang kau 

and muke dia nampak happy .. hahah .. habes je aku minum air tuhh .. aku terus cakap

me : sbnrnya .. aku xsayang kau pun .. tadi tuh aku memain je .. 
him : alaaa .. num *sad face 

aku macam ok .. kau da kenapa .. then aku ketuk kepala dia .. terus dia gelak .. hahhaha ..
then aku lepak laa ngan diorang .. hahah .. lama gak ahh .. then aku gi cabin plak .. lepak ngan bebudak 2 bijaksana ... weii ! diorang sumpah awesome dohh ! ... masyitah punye muke kene lenyek ngan potato and air sejuk .. ntah mana-mana dapat pon aku xtau .. then .. lepak laa ngan diorang .. masyitah .. sumpah caring .. aku cakap yg aku xder transport nak balik .. then dia bagi 3 ringgit .. suruh aku naik bas .. ya Allah .. terharu gila time tuhh .. 
tapi aku x balik ngan bas pon .. #Lol 

then aku ternampak botal .. so lepak la jap ngan dia ..
then .. aku pergi belakang .. kat area gerai 3 waw .. lepak laa jap ngan Eni , mariana , melina , alia , zunnur .. hahah .. habes snow2 aku tuh diorang main .. 
then eni ajak gi rumak mariana .. aku cakap aku xlarat .. penat sgt weyhh .. 
then terjumpa daus .. hahah da lama kay xlepak ngan dia .. so kitorang lepak la jap kat kelas .. 2 arif .. mase tuh ader sorang akak nie nyanyi .. hahhaa .. sumpah hancur weii ... 
then kitorang gerak gi dekat .. gelanggang .. ingatkan daus da nak balik .. tapi dia ajak lepak tepi makmal ..
sementara nk tunggu bebudak asrama yg lain .. mase tu laa .. aku selongkar beg die .. hahah .. klu dulu .. aku suke selongkar beg die ... tapi tahun niee .. hm hmmm ..
then aku minx satu kertas warna pink .. and aku conteng nama kitorang .. hahah .. mase tuh kitorang 
bukak cerita pasal .. sorang mamat nie .. daus cakap dia hensem .. and aku pun terus menjerit .. hahha 
klu daus cakap hensem .. makna nya hensem laa org tuh #Lol .. daus suruh aku masuk asrama 
tapi macam .. hmmm .. entah laa .. 
mase tgh sembang2 .. ade sorang datang 

Unknown Teacher : Heii ! awak berdua .. dah la bercinta .. lebih baik tolong cikgu ni haa 
me and daus : *muke blurr 
me : ahh .. memang la kitorang bercinta kann .. *perli 

tetibe kitorang nampak mamat lalu time uhh ... so sembang2 jap ahh .. then cikgu tuh pggl balik .. suruh kutip sampah .. aku ngan daus jalan gi depan .. and daus letak je plastik sampah tuh dalam .. pasu something .. and dia pun balik asrama ... 

then aku pon jumpe laa .. junior aku .. nak balik rumahh .. 
memang la penat .. tapi sumpah best .. xterase dohh ..
cepat je masa berlalu .. hm hmmmm ..
hoping dapat lepak lagi .. 

No comments:

Post a Comment

Comment Please =3